Антонич не винен, що народився 100 років тому

теґи: Антонич-фест, Богдан-Ігор Антонич

Антонич-фестДрузі, майбутні відвідувачі Антонич-фесту. Антонич не винен у тому, що народився 1909-го року. Він не знав, що за сто років в Україні буде криза. Ми обов'язково маємо провести цей фестиваль як альтернативу занудним вшануванням в палаці Україна, які відбудуться 6 жовтня під патронатом Президента.

Гомер працює над графіті.Ми – громадська ініціатива і маємо довести, що в нас Є громадянське суспільство, яке готове робити якісний продукт за власні кошти, а не випрошуючи їх у "народних обранців", олігархів чи скупих благодійних фондів. Ми зробимо фестиваль власноруч – кожен для себе сам. Ми запросимо ті гурти, які ви самі виберете. Цьогоріч лише українські. Якщо нам вдастся довести, що українці – готові до масштабних заходів, за кілька років ми – зібравшись усі разом в одне коло таки зробимо український Sziget. Навіть під час кризи, навіть без олігархів.

Сьогодні досягнуто домовленостей з місцем проведення фестивалю – парком Нивки. Йдуть переговори зі спонсорами і можливими учасниками. Але для проведення фестивалю грошей катастрофічно не вистачає. Ми вже маємо два приклади непрофесійного проведення фестивалів: ПроРок та Свірж.

Щоб уникнути повторення цих подій ми 20 вересня, за 10 днів до фестивалю, зберемо прес-конференцію, на яку запрошуємо усіх вкладників у Антонич-фест. До цього часу ми знатимемо, чи вистачає грошей для проведення фестивалю. Якщо грошей і далі катастрофічно не вистачатиме – усі, хто наважився зробити таку просту річ – сплатити за своє задоволення! – отримають свої гроші назад!

Це підтвердить нашу поразку і те, що українці й далі продовжуватимуть слухати музику в кабаках і маршрутках, те, що в першу чергу українці не готові до проведення масштабного всеукраїнського фестивалю.

Про те, як заплатити за квиток вже сьогодні або, якщо ви не маєте грошей – допомогти фесту прочитати можна в розділі Підтримати!

Давайте не втикати, а робити разом Велику справу! Давайте будемо європейцями, а не рогатою худобою, як нас привчили.

 

Не бійтеся написати в коментарях можливу суму свого вкладу в Антонич-фест та список гуртів, художників, скульпторів, яких ви хотіли б побачити у нас!